1 op 1 Transformatie Coaching

Door achter je te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om vooruit te gaan.

Loop je vast? Voel je dat je hulp kunt gebruiken en geloof je in een diepere manier van coaching. Een manier die verder gaat dan andere coaching of therapie?

Bij Intuïtieve Transformatie Coaching coach ik jou op een manier die verder gaat dan andere manieren van coaching of therapie.
Waar je meestal wordt geholpen op mentaal niveau, met praten, oefeningen, etc., gaat deze coaching verder.

We behandelen een probleem op alle lagen van jouw zijn: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Hiervoor maken we verbinding met jou, zowel je bewuste als je onderbewuste. Want juist in jouw onderbewustzijn liggen de antwoorden.

Daar ligt de kern van jouw probleem. Denk bijv. aan weggestopte ervaringen uit je kindertijd, voorouderlijke trauma’s, ervaringen uit andere levens en dimensies.
Als we daar heling kunnen brengen, brengt dit jou dichter bij het leven dat jij wenst.

Vanuit intuïtie en met mediamieke inzichten stem ik me af op wat jij op dat moment nodig hebt en help ik jou met technieken als:

● Innerlijk kind werk
● Regressie en reïncarnatie
● Voorouderlijke traumaverwerking  (vanuit de leer van Maarten Oversier)
● The Altazar method
● Emotional Freedom Technique (EFT)
● Healing/ energiewerk
● Sjamanisme

Afstemmend op jou en jouw energie zal elke coaching sessie anders zijn en precies datgene brengen wat jij op dat moment nodig hebt

 

“Met Sanne haar coaching heb ik meer bereikt dan met eerder andere psychologen. Het opruimen van mijn pijnstukken heeft mij rust gebracht en het voelt alsof er een last en angst van mijn schouders af is. Als ik nu terugdenk aan dat pijnstuk, voel ik mij rustig en is alles goed, ik hoef nu niet meer te vluchten of weg te rennen. De rust die het mij brengt is ook merkbaar voor mijn thuisomgeving en heeft daar dus ook een positief effect op.”