Sanne Grijmans

Over mij

Hai wat leuk dat je op mijn website bent gekomen en nieuwsgierig bent naar wie ik ben. Mijn naam is Sanne Grijmans. Als ik mezelf in ‘rollen’ zou beschrijven noem ik mezelf, vrouw, moeder van 2 zonen, transformatiecoach, intuïtief healer en medium.

Als kind deed ik dingen altijd net een beetje anders dan een ander. Ik viel niet erg op, het voelde heel subtiel. Hoewel ik dit altijd lastig vond en me vooral probeerde te schikken naar hoe het hoorde, zie ik het nu als mijn talent en als meerwaarde in de manier waarop ik mensen coach.

Na de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ging ik op een net wat andere manier met kinderen met autisme werken. Door me vanuit de methode ‘Contactgericht Spelen en Leren’ met deze kinderen te verbinden, leerden zij mij in het hier en nu te zijn. En dat ‘anders zijn’ ok is. In die tijd leerde ik accepterend en zonder oordeel te zijn.  Ik zie in iedereen het beste. Alles wat je doet heeft een oorsprong, zowel het goede als het minder goede. Zoals je vaak uit verhalen hoort, raken mensen op het ‘spirituele pad’ wanneer er iets moeilijks gebeurt, een burn-out, verliezen van een dierbaar iemand, etc. Ik weet nog het moment dat mijn vriend na een paar jaar samenwonen bij me weg ging. Ik stond op een ochtend te huilen in de tuin en riep God of wat dan ook maar om hulp…..

Daarna ging het rollen.

Het verdriet van de scheiding met mijn vriend haalde veel verdriet van het verlies van mijn vader omhoog, die op mijn 18e zelf een einde aan zijn leven maakte. Ik kwam in contact met een medium die mij in contact bracht met mijn overleden vader.  Bij haar trok ik mijn eerste engelen kaart, waarop stond:  “Het heftigste in jouw leven is geweest, het kan nu alleen maar mooier worden.” En dat werd het. De groei in spiritualiteit en mijn eigen bewustzijn begon.

Yogaopleidingen volgden, voor kinderen en volwassenen, een mindfullness cursus, NLP training en vele andere workshops, ceremonies en trainingen. Ik wist dat ik nog meer te bieden had.

Wat precies, bleef mijn vraag. Totdat ik bij de Transformatiecoach opleiding van Bridgeman uitkwam. Eindelijk leerde ik waarom ik altijd net een beetje anders deed en vooral waarom dit een kwaliteit was i.p.v. ingewikkeld en anders. Ik herontdekte mijn hooggevoeligheid en bleek na het afronden van de opleiding met ondersteuning van medium Jo Suijkerbuijk interessante gaven te hebben. Gaven die ik al heel jong in mijn leven heb weggestopt. Wat fijn dat ik deze gaven heb herontdekt. Dat ik ze in kan zetten bij mijn coaching en trainingen.

Anders zijn is nu voor mij uniek zijn.

Ik beef en blijf verder groeien en leren, o.a. met de jaartraining van Maarten Oversier waarbij ik zijn unieke manier van werken met trauma’s van onze voorouders geïntegreerd heb in de transformatiecoaching. Een Sjamanisme jaartraining, workshops bij Altazar Rossiter en zijn Mystery School, workshops en begeleiding van vele coaches zoals Rianne Manten en Ariëtte Loeffen.

Vanuit het volgen van mijn eigen pad ben ik meer en meer verbonden met wie ik diep van binnen ben en voel ik vanuit het diepste van mijn ziel dat dit is wat ik te doen heb in dit leven. Mensen verbinden met wie zij diep van binnen zijn, helen wat hierbij in de weg staat zodat je echt kunt gaan Leven!